Търсене в този блог

неделя, 29 март 2015 г.

Лакомства за рожден ден

В годините поради ред причини се отказах от носене на торта за почерпка в детската градина. В началото имаше забрана от ХЕИ, после се промени режима на хранене на децата и между многото междинни закуски госпожите не успяваха да вместят тортата. 
При ходенето на детски рожденни дни установих че децата в голямата си част не ядат торта,  изяждат една две хапки и след това парчето се изхвърля. Затова  си създадох алтеративна почерпка- кутийка с  лакомства. Тя може да се хапне в градината, но ако госпожите преценят че не е удачно, може да се занесе от детето в къщи. Ако някое лакомство не му харесва, не се изхвърля, а се изяжда от "помощници" в лицето на братчета и сестричета. Кутийката остава като играчка и може да се ползва за прибиране на "съкровища".
Кутийките тази година са подчинени на зодиакалния знак на рожденника- овен. Направих ги с CNC машинката Cricut която имам.


 Това е съдържанието на кутийката, освен лакомства съм добавила свирка и балон.
В предишни години съм слагала сокчета, шоколадови яйца, шоколадови колички- старая се всяка година да е различно. А ето и няколко вида  кутиики правени през изминалите години.

Няма коментари:

Публикуване на коментар