Търсене в този блог

събота, 14 май 2016 г.

Седмица от №13-17/2016година


 Поради многото и неотложни служебни ангажименти, през изминалите седмици нямах много време за хобитата си. Правих основно малки и не много трудоемки проекти, като етикети към подаръци, несесери за училище, мини детски картички.
Преди месец за пръв път ми беше отказана доставка на поръчка, и то от фирма от която вече съм пазарувала няколко пъти. Отказа беше изключително учтив, но и недвусмислен, че не желаят повече да доставят до България.
Като се има впредвид колко често"Български пощи" забавят доставката на поръчките
ми и ако не нахалствам и упорствам да ги търсят в пратките, така и няма да си ги получа, разбирам отказа на тази фирма. Загубата е изцяло наша, тъй като вместо да купя нещо от Великобритания и да платя около 7лева за доставка до България, както и да се възползвам от огромните намаления които правят във фирменият магазин,  същата поръчка трябва да се прави от магазин в САЩ, като цената на доставката става около 27-28лева(според курса на долара), без никаква отстъпка.


1 коментар:

  1. All your cards are wonderful. LOVE the bunch of flowers in heart shape as the focal point. Lovely! Thanks for playing along Simon Says Stamp Flowers Challenge.
    Gayatri xx

    ОтговорИзтриване