Търсене в този блог

петък, 24 февруари 2017 г.

Седмица №1-8/2017година

От началото на годината направих много картички, но все не ми остава  време да ги снимам, публикувам и участвам с тях в някое от предизивикателствата.
За Коледа и Нова година си купих различни продукти-печати, щанци за изрязване, нови дизайнерски блокчета и др.. Част от тях съм използвала при направата на новите картички, а други са все още неупотребявани. Решила съм тази година да редуцирам до минимум покупката на материали, защото шкафа ми е пълен, а свободното време - малко.
Първата група картички са изработени с материалите на любимите ми  Clearly Besotted.
Много харесвам този бранд- имам слабост към техните щанци за изрязване на надписи, както и към печатите им.


Втората група картички са  изработени с печатите на Simon Says Stamp-те не са от последната ми покупка, но дизайнерските хартии са от новата колекция на Echo Park.


Също от продуктите на  Simon Says Stamp- е щанцата за буркана с лакомства. Купувала съм я преди повече от година, но едва сега направих картичка с нея.

Печата с птичето е от W9 Plus- видя ми се много лесен за оцветяване, но реалността се оказа друга. Успях да го оцветя едва от третият път- при това  резултатите не се получиха много впечатляващи.


Купих си и един комплект печати на Hero Arts които са многофункционални- стават за направа на картички и етикети за всеки повод. Следващите две картички са с тях.


Пеперудите на Tim Holz не са нови- използвах ги за да направя мини картички от отпадъчните картони, които ми е жал да изхвърлям.


1 коментар:

  1. All are delightful! Your style and creations are awesome! So glad that you join the Simon Says Stamp Wednesday Challenge!

    ОтговорИзтриване