Търсене в този блог

вторник, 20 септември 2016 г.

Седмица №38-39/2016година

Обикновенно правя по няколко картички наведнъж. Използвам за тях или обща фонова хартия, или еднакъв декоративен елемент или  идентичен надпис- така  се получават серии от даден модел картички.
Правя го поради няколко причини: Първата е че трудно започвам с направата на картички. Обожавам да гледам различни готови проекти или материали в интернет магазините, имам безброй идеи в главата, но трудно  сядам да ги реализирам. Работя в къщи -затова все имам някакви неотложни служебни задачи за вършене,   ангажименти с децата  или домашни задължения. Затова открадна ли си време да правя картички, гледам да направя по-вече от тях със заделените за целта материали.
Втората причина е хаоса и безредието които настъпват у дома щом започна да работя- затова щом ще се разхвърла, да е за поне две картички.
Третата причина е чисто "Габровска"- обикновенно работя с дизайнерски блокчета 15/15см и остават много парчета изрезки от всеки един лист. Блокчетата никак не са евтини, а и всяко едно от тях съм купувала защото много ми е харесало- затова не изхвърлям нищо, а с всяко едно парченце хартия изработвам нещо.





Няма коментари:

Публикуване на коментар