Търсене в този блог

сряда, 21 септември 2016 г.

Седмица №40/2016година

Всички си имат любими марки, които присъстват осезаемо в ежедневието им- за маниаците по модата те са едни, за любителите на козметиката и парфюмите други, за "обичащите чашката" трети и т.н. И аз си имам любими брандове, но те са в областта на скрабукинга и правенето на картички. Например за дизайнерски хартии - за мен най-добри са "Еcho park", за оцветяване "ProMarker", за мастила-"Ranger" и "Memento", а за печати"Penny Black" и "Clearly Bessoted".
Последните не доставяха, от фирменият си магазин във Великобритания  до България,  но откакто живея в чужбина имам възможността да си купувам директно от тях, а не през магазина на SimonSaysStamp.
Причините да предпочитам директната покупка са  няколко: имат постоянно намаления в сайта си, които достигат до 75% от цената на даден продукт, цената на доставката е много по-малка, а времето за което пристигат нещата е не повече от седмица. Eдна от любимите ми майсторки на картички  Debby Hughes е част от техният дизайнерски екип.
От голямата им лятна разпродажба си купих няколко комплекта печати със щанци за изрязване към тях. И тъй като тази седмица предизвикателството на Simon Wednesday Challenge  е с продуктите на  Clearly Bessoted, с удоволствие се включвам в него, с няколко проекта направени наскоро.



2 коментара:

  1. Adorable designs, love your mix of papers and stamps! Thanks for sharing these with us at the Simon Says Stamp Wednesday challenge!

    ОтговорИзтриване
  2. hello! so many cute details....super fun card! I am so glad you played along with us at simon says stamp wednesday challenge!

    blog-paperie blooms
    ig-2klines

    sparkle & shine, kindness *~*

    ОтговорИзтриване